Jedrna zvezda

Ko enkrat začutimo to jedro in ga zavestno
prebudimo, ugotovimo, da smo to jedro pravzaprav mi sami.

Jedrna zvezda ali jedro je raven božanskega jedra in vir naše ustvarjalne energije. To je naša najosnovnejša narava, bistvo našega bitja. Skozi jedrno zvezdo ustvarjamo v popolnosti svojo duhovno in človeško individualnost. Z drugimi besedami: je individualizirano božanstvo v človeku, gre za individualiziranega boga v posamezniku in univerzalnega boga hkrati.

Nahaja se v središču našega trebuha (približno 5 cm nad popkom), občuti in “vidi” pa se kot svetleče sonce ali zvezda prelivajočih se svetlečih barv, ki močno sije v vse smeri v neskončnost.

Ko enkrat začutimo to jedro in ga zavestno prebudimo, ugotovimo, da smo to jedro pravzaprav mi sami. Ko ga doživimo, ga lahko najdemo kjerkoli: vsepovsod po telesu (fizičnem in energijskem), vsepovsod v svojem življenju, vsepovsod v vesolju, torej vsepovsod, kjer ga bomo želeli iskati.

 

Pretrgan stik z jedrno zvezdo

Če se zaradi kakršnegakoli vzroka prekine stik z našim jedrom, globoko v sebi nekako pozabimo, kdo resnično smo. To pripelje do motenj na energijskih ravneh, ki sčasoma pripeljejo do težav na fizični ravni, oziroma do bolezni. Bolezen je znak, da je človek tako ali drugače izgubil stik s svojim jedrom. To pa ne pomeni, da je kaj narobe z jedrom samim, pomeni, da je nekaj narobe v povezavi med našim jedrom in med našimi drugimi ravnmi. Ljudje, ki sploh nimajo stika s svojim jedrom, imajo velike težave s svojo ustvarjalnostjo in svoje božanskosti sploh ne občutijo. Ne zavedajo se ali si nočejo priznati, da so neponovljiv božanski izvir, imajo težave s povezovanjem z višjim jazom in se pogosto ne zavedajo, da imajo v sebi božansko moč.

Vir: Barbara Ann Brennan, Prebujajoča svetloba.

Pomembno pri tem je ozavestiti razumevanje, da se nam vse dogaja točno tako, kot se mora. Vse stvari so narejene po najvišji volji, ki presega naš razum, tudi tiste, ki jih morda trenutno dojemamo kot negativne. Z vidika žviljenja ni slabih ali dobrih izkušenj, so samo priložnosti za učenje. 

To so osebna svetovanja z pogovorom, pregled situacije, vpogled v celični spomin, kaj nosimo s sabo… S terapijo se osvobodimo blokad, osvobodimo se določenih prepričanj, ki se jih trmasto oklepamo in ne moremo naprej, osvobajamo zamere, občutke žrtve in to vse individualno.., ali z meditacijo, poglabljanjem vase, z lastno jedrno energijo, z izvorno kodo stvarstva-keter.

Na terapijah delujem preko višje zavesti in višja zavest določa kaj bo tisti trenutek narejeno (keter, jedrna zvezda, rejki).

“Za srečo je potrebna svoboda, za svobodo je potreben pogum…”